Uw levensverhaal in boekvorm

Het maken van een levensboek is een zinvolle en aangename bezigheid. Laat uw persoonlijke geschiedenis niet verloren gaan en laat anderen van uw ervaringen leren. Bovendien kan het vastleggen van uw verhaal uzelf helpen bij de verwerking van heftige gebeurtenissen of om tussentijds de balans op te maken van uw leven.

Hoe werkt het
Voor het schrijfproces wordt een vrijwilliger van Levensboekgroep (Humanitas) gekoppeld aan de ‘hoofdpersoon’. De schrijver komt gemiddeld eens per 14 dagen langs om te luisteren, te praten en samen met u, de verteller, de geschiedenis te structureren tot een verhaal. De uitkomsten van die gesprekken worden door de schrijver op de computer uitgewerkt in de met u besproken vorm.

De kosten
Bij Levensboek werken we onbetaald en maken we geen boeken voor commerciële doeleinden. Het boekje bestaat uit een basistekst van ongeveer 80­100 pagina’s op A5 formaat en daar komen uw foto’s en andere afbeeldingen bij. De onkosten die gemaakt worden (reiskosten, administratie en proefexemplaar) zijn € 100,00 te betalen na het eerste gesprek. Boekjes kosten € 20­25 per stuk, afhankelijk van hoeveelheid tekst en foto’s. Bij de uiteindelijke bestelling voor uzelf, komt ook één exemplaar extra voor uw rekening. Dit boekje is bestemd voor de schrijver van uw levensverhaal. Voelt u er iets voor om hieraan deel te nemen en wilt u uw dierbare herinneringen en levenservaringen delen met familie en vrienden, dan is het levensboek wellicht iets voor u. U kunt dan de verteller van uw eigen boek worden.

Info
Voor meer informatie zie: www.levensboek­wf.nl Of bel: 06­45895754 Mail: levensboekgroep@gmail.com

Scroll naar boven