CleanUp Hoorn Karavaan

Wil je graag anderen ontmoeten die zwerfafval opruimen in Hoorn? Of wil je starten met rapen, maar weet je niet goed hoe?
De CleanUp Hoorn Karavaan komt elke tweede zaterdag van de maand naar een andere wijk in Hoorn om samen aan de slag te gaan. We zijn er van 10:00­11:30 uur. Check de site voor waar en wanneer: www.cleanup.vooreenmooiestad.nl.

Schoon genoeg van zwerfafval? Help je mee Hoorn schoon te houden van zwerfafval? (Of op zijn minst schoon genoeg…). Via CleanUp Hoorn kom je makkelijk in contact met andere inwoners die ­net als jij­ graag in een mooie, schone buurt en stad wonen. Samen maken we het verschil. En goed voorbeeld doet volgen: schoon houdt schoon.

Gezelligheid & impact We staan op een prominente plek in de wijk. Je herkent ons meteen aan de vrolijke groene vlaggen en de materialen. Iedereen kan meedoen, neem je (klein)kinderen, buren, kennissen of collega’s gezellig mee. Hoe meer inwoners er meedoen met de CleanUp Hoorn Karavaan, hoe meer resultaat we kunnen (laten) zien. Zo maken we samen Hoorn elke maand weer een stukje mooier en het is ook leuk om te doen!

Doe mee aan CleanUp Hoorn Je kan elke maand in een andere wijk aansluiten, zo vaak als je zelf wil. Het is gezellig en je ziet dat het zin heeft. Onze aanwezigheid zet voorbijgangers aan het denken.

Scroll naar boven