Begeleiding bij partnerverlies

Heb jij een partner verloren en heb je behoefte aan (extra) steun? Wanneer je het fijn vindt om steun bij jouw rouw­proces te krijgen, kun je een e­mail sturen naar frontofficeWFL@meewering.nl of contact opnemen met 088­0075140 en vragen naar een maatschappelijk werker of ouderenadviseur.

Eén-op -één begeleiding
Onze ouderenadviseur en/of maatschappelijk werker komt bij je op bezoek en gaat met je in gesprek en zoekt samen met jou naar passende oplossingen. Naast het bieden van een luisterend oor, denkt zij met je mee in wat er op praktisch gebied geregeld kan worden. Een ouderenadviseur en/of maatschappelijk werker adviseert je vervolgens waar deze hulp of ondersteuning te vinden is.

Lotgenotengroepen bij partnerverlies
Ben je verder in het rouwproces, dan is het soms fijn om contact te hebben met anderen die ook hun partner hebben verloren.
Je maakt dan deel uit van één van onze lotgenotengroepen. Deze groepen richten zich op mensen die hun partner hebben verloren en herkenning en/of erkenning zoeken bij gelijk­gestemden. De groepen worden geleid door twee ervaren en deskundige vrijwilligers, met ondersteuning van medewerkers van MEE & de Wering.

Voor wie?
Op dit moment zijn de groepen gericht op volwassenen die hun partner verloren hebben. Inwoners van de volgende gemeenten kunnen bij MEE & de Wering aanmelden voor begeleiding van partner verlies: Hoorn, Drechterland en Enkhuizen.
Wij bieden gratis: • Eén­op­één begeleiding • Lotgenotengroepen bij partner­verlies • 1x per 4 weken een bijeenkomst in de ochtend of middag in de gemeenten: Hoorn, Drechterland en Enkhuizen.

Aanmelden
Wanneer je het fijn vindt om steun bij jouw rouwproces te krijgen, kun je een e­mail sturen naar frontofficeWFL@meewering.nl
of contact opnemen met 088­0075140 en vragen naar een maatschappelijk werker of ouderen­adviseur.

Scroll naar boven