Terug

 

Terug

Piet de Boer nieuwe voorzitter Stichting Ouderenraad Hoorn

 

Bijna een jaar na het aftreden van voorzitter Marian van Berkum hebben we een nieuwe voorzitter en wel Piet de Boer!

 

 

Piet heeft vanaf februari 2020 de taken van Marian met enthousiasme en grote inzet waargenomen. Dit in afwachting van een nieuwe voorzitter. Maar, na rijp beraad heeft hij uiteindelijk besloten de taak van voorzitter toch definitief op zich te nemen.

 

Een besluit waar het gehele bestuur van de Stichting Ouderenraad Hoorn volledig achter staat en met waardering kennis van heeft genomen. Vooral ook omdat hij al in het dagelijkse bestuur zit en binnen onze stichting bekend staat als een zeer actief lid. Zo is hij sinds lange tijd de spin in het web bij het organiseren van de jaarlijkse en succesvolle Themadagen en is hij nauw betrokken bij het Ouderenfestival. Ook buiten de Ouderenraad is Piet op vele terreinen actief, heeft hij altijd een luisterend oor voor onze doelgroep en oog voor hun noden, wensen en ideeën.

 

Ondanks alle Coronaperikelen gaan de werkzaamheden van de Ouderenraad, weliswaar op een andere manier, gewoon door. Maar gelukkig nu weer met een vaste voorzitter. Piet heel veel plezier en succes met het uitoefenen van deze functie in de komende jaren.

 

Het Bestuur


Geplaatst: 5-2-2021