Terug

Aangepaste voetbalsporten - Binnen en buiten

 

 

Oldstars walking football

Elke dinsdag van 15.00 – 17.00 uur, is er voor alle 55+, mannen én vrouwen, ‘Walking football’. Je speelt met een voetbal op een klein veld en je mag niet rennen of elkaar aanraken. Door strategisch en tactisch spelen probeer je te scoren. “Via walking football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten”.

 

Showdown

Verder organiseert Always Forward sinds april 2019 ‘Showdown’, een voetbalspel voor mensen met een visuele beperking, maar óók voor mensen zonder deze beperking. Het is een snelle sport, een mix van tafeltennis en air hockey. Als je kunt zien speel je met een donkere bril voor een gelijkwaardig partijtje met je tegenstander die visueel beperkt is. Met een langwerpig batje probeer je de rinkelende bal in het doel van je tegenstander te schieten. Elke woensdagavond van 19.30-21.30 uur ben je van harte welkom om mee te spelen in onze kantine.

Always Forward Hoorn, Sportlaan 2 Hoorn, tel. 06.837 16 180

 

Zie voor meer informatie en de video op www.teamsportservice.nl. Of neem contact op met Sandra van Leeuwen, 06 254 37 010, smmvanleeuwen@ziggo.nl

Op de site www.unieksporten.nl/ staat nog meer over aangepaste sporten.

 

Gewijzigd: 5-6-2019